ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

     

Γιατί να κάνω ηλεκτρονικά τις παραγγελίες?

Αρχικά με την χρήση της ιστοσελίδας θα έχετε ενημέρωση για τα είδη που σας προσφέρουμε, για την διαθεσιμότητα τους, τις προσφορές μας και την τιμολογιακή πολιτική που σας παρέχουμε. Τοποθετώντας ηλεκτρονικά τις παραγγελίες σας γλυτώνετε χρόνο και κόστος. Η παραγγελία σας φθάνει άμεσα σε εμάς και θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη της, από την στιγμή της καταχώρησης της μέχρι και την ολοκλήρωση της. Επίσης θα έχετε πλήρη αναλυτικό αρχείο με όλες τις παραγγελίες σας.

Τι χρειάζομαι για να κάνω την εγγραφή?

Μόνο ένας ενεργός λογαριασμός e-mail είναι αρκετός. Επιλέξτε το κουμπί "Εγγραφή" και θα οδηγηθείτε στην φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας και του κωδικού εισόδου. Εφόσον συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία πατήστε "Εγγραφή". Σύντομα θα σας ειδοποιήσουμε ότι η πρόσβαση σας είναι ελεύθερη και θα μπορείτε να δείτε τις τιμές σας, καθώς και να κάνετε ηλεκτρονικά τις παραγγελίες σας.

Πως γίνεται η παραγγελία?

Με λίγα απλά βήματα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε την ποσότητα που θέλετε και πατήστε "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ". Επαναλάβετε την διαδικασία για όσα προϊόντα σας ενδιαφέρουν. Για να δείτε το σύνολο τις παραγγελίας σας επίλέξτε το κουμπί με το εικονίδιο του καροτσιού. Δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, τις ποσότητες και το κόστος ανά είδος. Εδώ μπορείτε να κάνετε όποιες διορθώσεις θέλετε, από αλλαγή ποσοτήτων ή και κατάργηση ειδών από την παραγγελία. Εφόσον έχετε ολοκληρώσει πατήστε "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ", στην επόμενη οθόνη επιλέξτε τρόπο πληρωμής και γράψτε τυχόν παρατηρήσεις που θέλετε, ελέγξτε την διεύθυνση αποστολής και πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ". Η παραγγελία σας βρίσκεται ήδη σε εμάς.

Πως ακυρώνω μια παραγγελία?

Ακύρωση μπορεί να γίνει αποστέλλοντας e-mail στο info@limon.gr ή τηλεφωνικά στο 210-4170590. Παρακαλούμε να αναφέρετε το νούμερο παραγγελίας για αποφυγή λαθών.

Έχασα τον κωδικό εισόδου

Ενημερώστε μας με e-mail ή τηλεφωνικά και θα σας αποστείλουμε νέο κωδικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.